Valoració del Festival In-FCTA i cloenda del Cicle Divendres DiVins

13 agost, 2019

La DO Terra Alta ha patrocinat enguany la tercera edició d'In-FCTA, el Festival de Cinema de la Terra Alta, que es va celebrar del 4 al 10 d’agost a Bot, seu oficial del Festival.

Al llarg d’una setmana, la Terra Alta s’ha omplert de cultura a través de diferents expressions audiovisuals com ara la projecció de films, curtmetratges -amb concurs inclòs- o xerrades al voltant del setè art.

 

El gran triomfador d’aquesta edició ha estat el curtmetratge ‘What is love’ de Paco Caballero, un film que ha estat seleccionat al Festival de Màlaga i que ha rebut a l’In-FCTA el seu primer reconeixement.

 

El Festival, impulsat i organitzat per l’actor Iván Massagué (“Benvinguts a la família” TV3) ha comptat entre els membres del jurat amb actors de la talla de Jorge Sanz, Jordi Días i Juli Fàbregas. El propi Iván Massagué reconeix que enguany, el nivell a estat molt alt, i s’han arribat a visionar 350 curts professionals, inclosa una pel·lícula que ell mateix protagonitza. I de fet, tal com apunta, “la idea és que es consolidi, orientant-lo com a festival de cinema nacional”.

 

 

Sobre In-FCTA

 

El Festival de Cinema de la Terra Alta, In-FCTA, naixia a Bot l’any 2017 de la mà de l’actor Ivan Massagué, Director del Festival, l’associació Sorolla’t, grup de dinamització local de Bot, i la col·laboració i el suport de l’Ajuntament de Bot i del Consell Comarcal de la Terra Alta, a més d’altres ens i empreses de la comarca.

 

 

La DO Terra Alta tanca el Cicle Divendres DiVins

 

I d’un Festival que va tancar les portes dissabte, a un cicle que ho farà el proper divendres 16 d’agost.

 

La Denominació d’Origen Terra Alta serà de nou l’encarregada de tancar la sisena edició del Cicle Divendres DiVins, el proper divendres 16 d’agost, a partir de les 19:30h a Prat de Comte. El punt de trobada serà l’ajuntament de Prat de Comte, des d’on s’iniciarà una visita a la destil·leria d'Espígol. Tot seguit podrem gaudir del tast de vins DO Terra Alta, i de l’espectacle de música i poesia amb Alexandre Bonanit i Gemma Balagué "Fardatxa”.