La 34a edició de la Festa del Vi arrencarà a Gandesa divendres 29 d’octubre, i la Denominació d’Origen Terra Alta celebrarà tota una sèrie d’activitats que ompliran la comarca de vi al llarg de tota aquella setmana per tal de recuperar l’esperit de la Festa després de dos anys d’aturada a conseqüència de la crisi sanitària. I ho farà amb protocols de seguretat per complir amb les mesures sanitàries recomanades.  

Pròximament ampliarem la informació de cadascuna de les activitats.

Jornada Professional

Jornada Tècnica

Presentació de la Ruta del Vi de la DO Terra Alta

Dilluns 25 d’octubre a Corbera d’Ebre

 

La primera d’aquestes accions serà la ja tradicional jornada que la DO Terra Alta organitza per als professionals de la restauració i l’hostaleria, així com per a prescriptors i premsa especialitzada. Un any més, la jornada se celebrarà a l’Església del Poble Vell de Corbera i els assistents podran tastar un bon nombre de referències dels cellers participants, a més de maridar-les amb un dinar típic terraltí a càrrec dels restauradors de la comarca.  

Dijous 28 d’octubre a Gandesa

 

La DO organitza una nova sessió formativa que enguany estarà centrada en les ajudes per al sector del vi del fons next generation i en les oportunitats i riscos dels mercats exteriors en l’era post-Covid. Com acostuma a ser tradició, la jornada se celebrarà al Celler Joan Figueres de Gandesa.  

 

IMPRESCINDIBLE, que confirmeu assistència enviant un correu a comunicacions@terraalta.cat amb el nom i cognom (i tel. i mail de contacte) de la persona/es assistents.

Divendres 29 d’octubre a Batea

 

Una de les novetats de l’actualitat de la DO Terra Alta per a aquesta temporada serà la presentació de la Ruta del Vi, un projecte en què la DO porta treballant més d’un any i que veurà el llum en les properes setmanes coincidint amb la Festa del Vi.