Més de 200 professionals de la Costa Daurada participen en la primera jornada de la DO Terra Alta a la zona

12 març, 2019

Ahir va tenir lloc a Cambrils la que ha estat la primera jornada professional de la Denominació d’Origen Terra Alta a la Costa Daurada. Més de 200 professionals del món de la distribució i l’hostaleria es van apropar fins a l’Hotel Estival Eldorado per conèixer de  primera mà les propostes vinícoles dels 33 cellers que van participar de la mostra.

Els assistents van poder gaudir de més de 120 referències dels cellers Agrícola de Corbera d’Ebre, Bernaví, Casa Mariol, Caterra, Celler Alimara, Celler Altavins, Celler Arrufí, Celler Bàrbara Forés, Celler Batea, Celler Coma d’En Bonet, Celler Cooperatiu de Gandesa, Celler Essència, Celler Germans Balart, Celler Jordi Miró, Celler Josep Vicens, Celler La Botera, Celler Piñol, Celler Serra de Cavalls, Celler Xavier Clua, Cellers Tarroné, Cellers Terra i Vins, Cellers Unió, Estones Vins, Herència Altés, LaFou Celler, Les Vinyes del Convent, Pinord, Rosendo Esteve Vins i Olis, Sant Josep Vins, Vins Algars, Vins de Mesies, Vins del Tros i Viticultors Bateans.

La Garnatxa blanca de la Terra Alta va ser la protagonista absoluta d’una jornada que obre les portes als cellers de la DO Terra Alta per continuar promocionant els seus vins a les costes de la demarcació de Tarragona.

Propera jornada professional a Barcelona

Barcelona serà el pròxim destí dels cellers de la DO Terra Alta. Una nova oportunitat per continuar promocionant els seus vins a la capital catalana després de l’èxit de jornades anteriors on centenars professionals han pogut gaudir de les diferents propostes vinícoles dels cellers.

La trobada serà el proper dilluns 1 d’abril, i s’emmarca dins l’estratègia de promoció de la DO Terra Alta pera aquest 2019, on també comptarà amb la seva primera ruta de vins a Barcelona, Garnatxa Blanca On Road, que es podrà gaudir a 8 locals de la capital (AmoVino, Bodega Alaparra, Cap de Suro, Més De Vi, Sagrades Tanines, Sexy Wine, Vinateria Rosaluna i Zona d’Ombra) entre el 14 i el 24 de març.