Maridatges culturals a Barcelona amb els vins de la DO Terra Alta

10 desembre, 2019

Els vins de la Denominació d’Origen Terra Alta seran els encarregats, un any més, d’acompanyar la Gala de Lliurament dels Premis de Periodisme d’Investigació Ramon Barnils. Serà dimecres 11 de desembre a Barcelona, a partir de les 20h, a la Sala Moragues del Born Centre Cultural i de Memòria.

Durant la gala dels premis, que van néixer amb la voluntat de reconèixer i estimular la pràctica del periodisme d’investigació entre els professionals en actiu, així com entre els estudiants de periodisme, es farà entrega del premi a la millor obra periodística ja difosa i al reportatge escrit inèdit, a més d’un premi en la categoria de periodisme local.

A més, els assistents podran gaudir dels monòlegs de la doctora en periodisme Andrea Daza i la intensitat poeticomusical de Vladivostok, duet format per la poesia de Maria Cabrera i el piano d’Irene Fontdevila. Un cop finalitzada la gala, la DO Terra Alta oferirà els seus vins per posar el punt final a la celebració.

El Premi Ramon Barnils és una iniciativa del Grup de Periodisme Ramon Barnils per promoure la informació documentada i contrastada. Amb la celebració d’aquesta gala es busca crear un punt de trobada per als periodistes catalans i un marc per a la reflexió sobre el periodisme d’investigació i la situació que viu la professió avui en dia.

 

Sagrades #fansdoterraalta

La DO Terra Alta i la vinoteca Sagrades Tannines uneixen les seves forces per posar música i vi als diumenges amb un nou cicle de concerts sota el nom Sagrades #fansdoterraalta.

Aquest diumenge 15 de desembre, a les 13h, el local s’omplirà de la música i l’energia del duet format per Joan Garriga (La Troba Kung-Fú) i Madjid Fahem (Manu Chao), una formació musical que es va gestar als bars de Barcelona i que segur faran ballar a tots aquells que s’apropin al local que Sagrades Tannines tenen al costat de la Sagrada Família de Barcelona.

Els vins de la DO Terra Alta seran els encarregats de maridar aquest concert on els assistents podran gaudir de referències que han estat premiades en certàmens recents com ara el Concurs de Vins amb DO Terra Alta 2019 o el Concurs Internacional Grenaches du Monde 2019.