La Ruta de Vins de la DO Terra Alta a Barcelona s'allarga una setmana més gràcies a la bona acollida

25 març, 2019

  • La ruta ‘Garnatxa Blanca on Road’ seguirà del 28 al 31 de març als 8 locals
  • El final de la ruta donarà pas a dos nous actes de la DO Terra Alta a Barcelona: la jornada professional de l’1 d’abril i la celebració d’un còctel benèfic per donar suport al col·lectiu LGTBI

 

La bona acollida que ha tingut ruta Garnatxa Blanca on Road, que la Denominació d’Origen Terra Alta va posar en marxa el passat 14 de març a 8 locals de Barcelona, ha fet que aquesta s’allargui una setmana més.

 

Així, la ruta, que estava previst que finalitzés aquest passat diumenge 24 de març, es podrà seguir gaudint del 28 al 31 de març als 8 locals que n’han format part: Amovino (Eixample Esquerre: Aribau, 30), Bodega Alaparra (Poblenou: Pujades, 136), Cap de Suro (Poble Sec: Jaume Fabra, 12), Més DVI (Poblenou: Marià Aguiló, 123), Sagrades Tannines (Eixample Dreta: Passatge de Simó, 20), Sexy Wine (Ciutat Vella: Joaquim Costa, 8), Vinateria Rosaluna (Sant Antoni: Floridablanca, 5) i Zona d’Ombra (barri Gòtic: Salomó Ben Adret, 12).

 

Els 8 locals s’han mostrat molt satisfets per la repercussió que la ruta ha tingut entre els seus clients habituals, així com entre els nous clients que s’han apropat als diferents locals per tastar la copa de Garnatxa Blanca DO Terra Alta maridada amb les diferents propostes gastronòmiques que han fet els locals, gaudint així de la versatilitat de la varietat més emblemàtica de la Terra Alta.

 

Amb l’ampliació de la ruta s’amplia també el termini per participar en el concurs que la DO Terra Alta ha posat en marxa per premiar a aquells que s’hagin apropat a qualsevol dels locals participants per conèixer i gaudir de la seva Garnatxa Blanca. Aquesta setmana es podrà continuar pujant fotos a les xarxes (Instagram, Facebook i Twitter) amb els hashtags #fansDOTerraAlta i #GarnatxaBlancaOnRoad per entrar en el sorteig d’un cap de setmana a la Terra Alta i conèixer de prop la comarca tot gaudint de diferents propostes enoturístiques.

 

1 d’abril, jornada professional de la DO Terra Alta a Barcelona

 

La DO Terra Alta torna a organitzar un any més una jornada dirigida als professionals de l’hostaleria i la distribució de Barcelona i la seva àrea metropolitana. Serà el proper dilluns 1 d’abril a partir de les 16:30h al Disseny Hub Barcelona.

 

A la jornada hi participaran 34 cellers de la DO Terra Alta, que presentaran als assistents un total de més de 120 referències de gamma mitjana-alta.

 

Paral·lelament a la mostra de vins, Javier Campo, sumiller i cap de sala del restaurant Villa Retiro de Xerta, del cuiner Fran López i guardonat amb una Estrella Michelin, conduirà una masterclass sobre la Garnatxa blanca i els seus maridatges.

 

La DO Terra Alta amb el col·lectiu LGTBI

 

La mateixa setmana, dijous 4 d’abril, la DO Terra Alta organitza a Barcelona un còctel benèfic per donar suport al col·lectiu LGTBI. L’acte tindrà lloc a la terrassa de l’Hotel Axel Barcelona a partir de les 19:30h i estarà conduït i amenitzat per David Cano, més conegut com a Brigitta Lamoure.

 

Barcelona és una de les ciutats europees al capdavant de la defensa dels drets LGTBI i la lluita contra les actituds homòfobes, i la DO Terra Alta vol aportar el seu granet de sorra a la causa, amb la voluntat que aquesta sigui la primera de moltes altres activitats conjuntes.

 

Els beneficis obtinguts durant la jornada, i que provindran de la venda de copes dels vins de la DO Terra Alta, aniran destinats a la Plataforma LGTBI, en la qual s’emmarca un gran nombre d’entitats LGTBI de Catalunya: FAGC, Casal Lambda, Gais Positius, FLG Famílies LGTBI, Gaylespol, ACGIL, Generem, AMPGIL, Stop Sida, Fundació Enllaç, L’Observatori Contra l’Homofòbia i Panteres Grogues.