La Denominació d’Origen Terra Alta adopta mesures extraordinàries per ajudar a cellers i viticultors durant la crisi del COVID-19

3 abril, 2020

La Denominació d’Origen Terra Alta, conscients de les greus afectacions que la crisi del COVID-19 està tenint al sector, ha pres la decisió d’implementar mesures extraordinàries per ajudar als seus cellers i viticultors a gestionar aquesta crisi de la millor manera possible.

A les reunions portades a terme amb els responsables polítics del territori per tal de buscar solucions i demanar-los mesures que ajudin a pal·liar aquesta situació, posant-se igualment a la seva disposició per a qualsevol col·laboració que fos necessària, s’afegeix ara la decisió del Consell Regulador de modificar el venciment de les factures ja emeses, corresponents a les quotes de viticultors i cellers adherits, a 90 dies, amb la voluntat d’alleugerir la tensió de tresoreria que el sector pateix en el seu conjunt.

 

La importància de consumir producte de proximitat

D’igual manera, amb la intenció d’insistir en la importància que té, ara més que mai, el consum de productes de proximitat, la DO Terra Alta estrena un espot publicitari per incentivar la compra de vi de proximitat a Catalunya, i especialment a les Terres de l’Ebre.

Sota el lema DO Terra Alta, l’ànima de la Garnatxa blanca, l’esperit de les Terres de l’Ebre, l’espot recorda a l’espectador que aquests dies incerts passaran, i que allà fora continuen esperant-nos el paisatge i el patrimoni per continuar gaudint-los. Però que, mentre arribi aquest dia, què millor que gaudir d’una Garnatxa blanca a casa per fer més fàcil l’espera.

El principal objectiu de l’espot és animar a la gent de la comarca de la Terra Alta, i per extensió a la gent de les Terres de l’Ebre, a afegir vi de la DO Terra Alta en les seves compres setmanals, sigui en comerços o bé online.

Comprant vins de proximitat, no només contribuïm a mantenir el sector, sinó també a salvaguardar l’activitat agrària de la zona, així com el paisatge i l’economia de moltes famílies de la comarca de la Terra Alta i de les Terres de l’Ebre per extensió.