Jornada tècnica telemàtica de la DO Terra Alta: ‘Escenari post Covid: alternatives per al sector del vi’

26 octubre, 2020

La Denominació d’Origen Terra Alta, en el marc de la Festa del Vi, organitza el proper divendres 30 d’octubre la ja tradicional jornada tècnica, celebrada cada any per apropar a cellers, viticultors i viticultores, així com a empresaris i empresàries de la comarca, temes que puguin resultar d’interès per a la realització de les seves respectives labors professionals.

Enguany, la celebració d’aquesta jornada es farà de manera telemàtica i sota el títol Escenari post Covid: alternatives per al sector del vi. A partir de les 12:00h, en format webinar, els participants accediran a 3 ponències que buscaran facilitar eines i claus per a la gestió de la crisi derivada de la Covid-19.

Per participar-hi és imprescindible la inscripció prèvia a través d’aquest enllaç abans de dimecres 28 d’octubre.

 

Programa de la jornada

12:00h Presentació de la jornada i dels ponents a càrrec de Joan Arrufí, president del Consell Regulador de la DO Terra Alta.

12:05h Claus per a un e-commerce eficient. Reptes en temps de Covid, a càrrec d’Iván Romera, E-Commerce Manager del Grup Ametller Origen.

12:40h L’entrada del vi al gran consum, a càrrec de Josep Maria Pradell, cap de compres de Grup Bonpreu durant 16 anys.

13:20h L’enoturisme en un escenari post Covid, a càrrec de Zaida Semprún, coordinadora de l’International Wine Tourism Think Tank.

 

14:00h Finalització de la jornada