Els vins de la DO Terra Alta tornen al Mercat de Santa Caterina

14 maig, 2019

Els vins de la Denominació d’Origen Terra Alta tornen aquest divendres 17 de maig al Mercat de Santa Caterina de Barcelona. A les 19:30h arrencarà un tast guiat per Jordi Rius, secretari de la DO Terra Alta, on els assistents podran gaudir de 6 referències de la DO Terra Alta, vins que han estat guanyadors a les darreres edicions del concurs de vins de la DO Terra Alta i del concurs internacional de les Grenaches du Monde, on la DO Terra Alta ha tornat a ser la DO més reconeguda, amb 31 medalles, 19 ors i 12 plates.

 

XXIX Jornades Gastronòmiques de l’Ostra de L’Ampolla

 

Aquests dies s’està celebrant a L’Ampolla la XXIX edició de les Jornades Gastronòmiques de l’Ostra. Els 16 restaurants que participen d’aquestes jornades ofereixen menús amb l’ostra de L’Ampolla com a protagonista. Les propostes gastronòmiques van des de la cuina més tradicional fins a propostes més innovadores per gaudir d’aquest producte a través de nous sabors i sensacions.

 

Els vins de la DO Terra Alta són els encarregats de maridar aquestes Jornades Gastronòmiques. A cada un dels restaurants participants es poden trobar diferents propostes de Garnatxa Blanca, la varietat emblema de la DO Terra Alta i el maridatge perfecte per acompanyar l’ostra de L’Ampolla.