‘Edetària Via Terra 2017’, entre els 100 millors vins del món segons Wine Spectator

7 gener, 2019

El 2018 ha acabat amb una gran notícia per a la DO Terra Alta en general i per al celler Edetària en particular: l’Edetària Via Terra 2017 ha estat considerat per la revista nord-americana Wine Spectator un dels 100 millors vins del món.

Des de 1998, la revista publica cada final d’any la seva ja tradicional llista. Els editors seleccionen els seus TOP 100 tenint en compte 4 factors: la qualitat, el valor, la disponibilitat i l’emoció, i ret així el seu particular homenatge a cellers, regions i collites exitoses de tot el món.

Edetària Via Terra 2017 ha tingut l’honor d’entrar a formar part d’aquesta elit dels vins mundials, ocupant la posició 47 d’un llistat on només hi ha 7 vins de tot l’Estat Espanyol, i amb una puntuació de 91.

D’ell diuen que “és un blanc amb una bona textura, amb sabors de pera, guaiaba, estragó i ametlla blanca. Una bona acidesa i bon taní li donen caràcter. Un vi equilibrat que podem prendre des d’ara fins al 2023”.

Sense dubte tot un reconeixement per al celler i el seu bon savoir faire, així com una distinció més per a la nostra emblemàtica Garnatxa blanca.