JORNADA TÈCNICA 2020

 

Escenari post Covid: Alternatives per al sector del vi

 

Com és ja tradició, com a inici de la Festa del Vi, el passat dia 30 d’octubre va tenir lloc la Jornada Tècnica de la DO Terra Alta.

La Jornada d’enguany ha estat telemàtica, en format de webinar, com a conseqüència de l’emergència sanitària i ha girat entorn a facilitar eines i claus per a la gestió de la crisi derivada de la COVID19.

NO ET PERDIS LA JORNADA TÈCNICA

PROGRAMA

12h.      Presentació de la jornada i dels ponents, a càrrec del President de la DO Terra Alta, Joan Arrufí

 

12.05h Claus per a un e-commerce eficient. Reptes en temps del COVID

 

Iván Romera, E-Commerce Manager del Grup Ametller Origen.

Ha treballat com a Director Executiu i Director d’Operacions a diferents empreses, desenvolupant l’e-commerce de marques com Desigual, Privalia, Justfab, entre d’altres, algunes d’elles directament relacionades amb el sector del vi, com el cas de l’empresa Glassful de Nova York, especialitzada en la venta i distribució online de vi i packs regal.

 

12.40h. L’entrada del vi al gran consum.

 

Josep Maria Pradell, Cap de compres del Grup Bonpreu durant 16 anys.

Ha dedicat bona part de la seva carrera professional a desenvolupar el projecte comercial del Grup Bonpreu. A més, com a expert en anàlisi de dades, compta amb una àmplia visió dels canvis en el sector alimentari en els darrers anys.

 

 

13.20h. L’enoturisme en un escenari post Covid

 

Zaida Semprún, coordinadora del International Wine Tourism Think Tank

Wine Tourism Think Tank uneix experts internacionals del sector enoturístic, des de directors i consultors de cellers fins a associacions i universitats, per buscar solucions i recomanacions per al sector enoturistic, aplicables a qualsevol celler o destí per a adaptar-se a la “nova normalitat”. També és directora de Hacedores The Experience Collection, programa que pertany a la xarxa mundial de turisme de compres, que engloba a productors agroalimentaris, associacions, destins turístics, etc.

 

14h. Finalització jornada tècnica.

*Una part dels beneficis obtinguts amb aquesta acció es destinaran íntegrament a La Marató de TV3, que enguany estarà dedicada a recaptar fons per a la lluita contra la Covid-19.